Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011


Εκλογές στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο

Την Κυριακή 27 Μαρτίου διεξήχθησαν οι εκλογές του εκπολιτιστικού-επιμορφωτικού συλλόγου Μυτιληνιών ,για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Στις εκλογές όπως συνηθίζεται γίνεται οικονομικός και διοικητικός απολογισμός απ΄το απερχόμενο Δ.Σ . Τον απολογισμό ανέλυσε ο πρόεδρος που συλλόγου κος Αμουργιανος τονίζοντας όχι μόνο την διετή αλλά την 29χρονη δράση του συλλόγου , Στα τελευαία χρόνια ,όπως είπε ο σύλλογος έκανε άλματα προόδου και παρά τις αντιξοότητες ,κατάφερε να ξεπεράσει τις αδυναμίες του να γίνει γνωστός συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις εντος και εκτός Σάμου ,προβάλλοντας την Σάμο και τα πολιτιστικά της στοιχεία.

Η ηλεκτρονική σελίδα [μπλοκ του συλλόγου ]αλλά και η τακτική δημοσίευση στον τοπικό τύπο ,έφερε πιο κοντά τους συγχωριανούς κυρίως αυτούς που βρίσκονται εκτός Σάμου ,ακόμα και στο εξωτερικό.

Οι δραστηριότητες του συλλόγου δεν περιορίζονται μόνο σε εκδηλώσεις αλλά και σε δράσεις σχεδόν σε ολόκληρη την διάρκεια του χρόνου που αναπαράγουν το πολιτισμό και δημιουργούν ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ των συμμετεχόντων μικρών και μεγάλων.

Η κάλπη τελικά ανέδειξε τα πρώτα εννέα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου και τα τρία της εξελεγκτικής επιτροπής

. Ήδη έγινε η σύσταση του νέου Δ.Σ όπου ομόφωνα εξελεγησαν

πρόεδρος Αμουργιανος Χρήστος,

αντιπρόεδρος Κούλα Πόθου καραμηνα

.

Τις άλλες θέσεις κατέλαβαν οι:

Τραγάνης Σταύρος Γραμματέας και υπεύθυνος Νεολαίας

Ευαγγελία Τσαρούχη Ταμίας,

Νίκη Κορτεση υπεύθυνη ιματισμού,

Σταυρούλα Σταμελου υπεύθυνη κτιρίου και λαογραφικού –ιστορικού υλικού

Νίκος Φτυνογιαννης υπεύθυνος εκδηλώσεων και καλλιτεχνικής δημιουργίας

Πολυκράτης Κ Κωνσταντινίδης υπεύθυνος Προγραμματισμού

Δημήτρης Σταθαινας υπεύθυνος μουσικού τμηματικός

Ακολουθούν οι αναπληρωματικοί, Μαίρη Μοσχονα , Δημήτρης χάρακας , Νίκος Βουρλιώτης , Γιάννης Μελετιου και Ανδρεας Κουτζας, οι οποίοι κλήθηκαν να συμμετέχουν στις επιτροπές.

Στην εξελεγκτική Φωκίων Αναστασιαδης ,Ειρήνη Καλυμνιου, Βάσω Παπαχριστοδουλου